Renovatie

Renoveren

Of er nu wordt gekozen wordt voor dubbele beglazing, nieuwe vloeren of een ander dak, renovatie dient altijd ter verbetering van een bestaand pand.

Exalto renoveert uw pand of onderdelen daarvan met volle toewijding en op basis van diepgaande kennis en ervaring. Een goede en weloverwogen investering voor de toekomst.

image
image

Comfort en verduurzaming

In deze tijd is verduurzaming van een woning uitermate belangrijk geworden. Wetten veranderen en nieuwe technieken doen hun intrede. Wij zorgen ervoor dat uw pand weer bij de tijd wordt getrokken, al dan niet met behoud van haar bestaande uitstraling.

Een bijkomend voordeel van energiezuinige woningen is dat het comfort enorm kan toenemen in huis. De juiste atmosfeer draagt daarbij direct bij aan de gezondheid en de positieve gesteldheid van haar bewoners. En, voor veel Nederlanders niet geheel onbelangrijk, de energierekening kan vaak omlaag worden bijgesteld.

Waarom kiezen voor Exalto?

Onze klanten leren ons kennen als vakmensen die de tijd nemen om een resultaat tot in detail en uitstekend neer te zetten. Een persoonlijke en heldere aanpak met een duidelijke prijsafspraak ontzorgen u voor, tijdens en na het traject.

Wij luisteren graag naar uw wensen en geven u een advies waar u iets mee kunt. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

image