Diensten

Ontwerpen, uitvoeren & onderhouden

Wij leveren verschillende soorten timmerwerk over het gehele eiland Goeree Overflakkee. Bent u op zoek naar een (maatwerk) oplossing? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen bespreekbaar te maken.

Welke oplossingen bieden wij?

Deuren, kozijnen en ramen op maat

Geef uw woning een luxe uitstraling met speciaal voor u ontworpen deuren. Wij ontwerpen en fabriceren deuren en kozijnen en monteren deze volledig af. Ook voor uitzonderlijke maatvoeringen kunt u bij ons terecht.

Klussen en onderhoud buitenshuis

Lekkende dakgoten, verweerde dakveren en rotte balkon planken. Wij vervangen en onderhouden de houten onderdelen van uw woning of pand.

Klussen binnenshuis

Het frezen en aanbrengen van plinten, drempels, deurposten en deuren. Wij werken de houten onderdelen in uw woning tot in de kleinste details af.

Maatwerk houten meubelen

Zware houten tafels, wandvullende boekenkasten, steigerhout of eiken. Ontwerp samen met ons uw unieke houten meubelen en geef uw inrichting een luxe en persoonlijke uitstraling.

Wat zijn de kosten van timmerwerk?

De kosten van timmerwerk zijn afhankelijke van de materiaalkeuze en de complexiteit van de opdracht. Om u een scherpe en passende offerte te kunnen aanbieden is het verstandig om uw wensen aan ons duidelijk te maken.

Via onze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.